Mini briose cu dulceata de zmeura si visine
Mini briose cu dulceata de zmeura si visine
Ingrediente:
5 oua;
5
linguri zahar;
1
lingura zeama de lamaie;
5
linguri (cu varf) faina;
un
praf de copt;
1 cescuta
ulei;
un varf
lingurita sare;
pentru
decor: 3 lingurite cacao, dulceata de visine, dulceata de zmeura
Mod
de preparare:
Se
separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac
spuma, se adauga zeama de lamaie si zaharul si se bat in continuare pana se
intareste spuma. Se adauga treptat galbenusurile, uleiul, praful de copt, faina
si amestecam bine. Se obtine un aluat moale.
Se toarna
apoi din compozitia neagra in formele de copt, se adauga dulceata de zmeura pe
unele, dulceata cu visine pe altele, apoi se acopera cu compozitie alba. Puteti
folosi orice dulceata va place.
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!