Salata romaneasca de primavara
Salata romaneasca de primavara
Daca va ramane pui prajit de la o alta masa,
puteti pregati o salata satioasa si hranitoare, incluzand alte ingrediente. Asta
am facut si eu, adaugand si cateva oua fierte, morcov ras, salata verde si
usturoi verde (cultivat de mine pe balcon, pentru ca imi place mult sa cultiv
legume si verdeturi in limita spatiului :)
Ingrediente:
3 oua;
Cateva
fire de usturoi verde;
Pui prajit
taiat fasii;
1
morcov;
1
salata verde;
1
praz;
Masline;
1
ardei rosu;
Sare,
piper, ulei.
Mod de preparare:
Se fierbe ouale 10 minute. Se racesc si se curata. Eu am
considerat 3 oua pentru 4 portii, pentru ca oricum le tai jumatati si nu toata
lumea mananca la fel.
Puiul ramas (de la o alta masa) se taie fasii mici. Puteti
adauga sau nu pui, dupa cum va place.
Se spala
legumele. Ardeiul si prazul se taie betigase, morcovul se da pe razatoare, apoi
se aranjeaza pe un platou. Se adauga in mijloc puiul, pe margini ousoarele, din
loc in loc legumele si maslinele. Se presara sare si piper si ulei, dupa gust.
Timp: aprox
30 min
Portii:
4
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!