Gratar cu garnitura de cartofi copti
Gratar cu garnitura de cartofi copti
Ingrediente:
4 felii ceafa de
porc;
8 mici;
Ulei;
Cativa
cartofi;
50 g unt;
Putin cascaval
ras;
Condimente:
sare, piper si cimbru;
Cateva frunze
de ceapa verde.
Mod de preparare:
Se fierb
cativa cartofi in coaja intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se
curata cu grija, se feliaza si se asaza intr-o tava cu hartie de copt. Se ung
cu unt si se presara mirodenii: sare, piper, cimbru si se adauga peste ei putin
cascaval ras. Se da tava la cuptorul preincalzit cam 30 de minute sau pana se
rumenesc.
Se pregateste ceafa
de porc: se unge cu ulei fiecare bucata si se condimenteaza dupa gust. Eu am
ales sare, piper negru macinat si cimbru.
Se pregatesc
carnea si micii pe gratarul electric pana se rumenesc bine.
Cand sunt
gata, se aranjeaza pe fiecare farfurie carnea de porc, mititeii, cativa cartofi
copti si se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate marunt.
Portii: 4
Timp: aprox 1h
20min
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!