Gratar cu garnitura de cartofi copti

Gratar cu garnitura de cartofi copti

Ingrediente:
4 felii ceafa de porc;
8 mici;
Ulei;
Cativa cartofi;
50 g unt;
Putin cascaval ras;
Condimente: sare, piper si cimbru;
Cateva frunze de ceapa verde.

Mod de preparare:
Se fierb cativa cartofi in coaja intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se curata cu grija, se feliaza si se asaza intr-o tava cu hartie de copt. Se ung cu unt si se presara mirodenii: sare, piper, cimbru si se adauga peste ei putin cascaval ras. Se da tava la cuptorul preincalzit cam 30 de minute sau pana se rumenesc.


Se pregateste ceafa de porc: se unge cu ulei fiecare bucata si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, piper negru macinat si cimbru.

Se pregatesc carnea si micii pe gratarul electric pana se rumenesc bine.


Cand sunt gata, se aranjeaza pe fiecare farfurie carnea de porc, mititeii, cativa cartofi copti si se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate marunt.

Portii: 4
Timp: aprox 1h 20min
Pofta Buna!

Comentarii