Rulouri de pui cu carnaciori

Rulouri de pui cu carnaciori

Rulouri de pui umplute cu carnati cabanos cu garnitura de cartofi cu mirodenii.

Ingrediente:
4 piepti de pui;
4 carnati cabanos;
2 pahare cu bere;
Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia dulce, rozmarin dupa gust;
Cativa cartofi noi;
Optional: copanele de pui

Mod de preparare:
Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucur si se bat cu ciocanelul de snitele pentru a iesi cat mai fragede.
Se taie carnatii in bucati mai mici. Se umple fiecare piept cu cate un carnacior si se ruleaza.


Se asaza rulourile in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), se adauga condimente dupa plac, dar si 1-2 pahare cu bere. Daca doriti, mai puteti adauga si copanele de pui in tava. Se coc la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc.  


Pentru garnitura, se spala cartofii si se taie in bucati mai mari si se condimenteaza si ei si se prajesc in uleiul incins.


Se pot servi alaturi de salata de castraveti.

Timp: 1h 30min
Portii: 5



Pofta Buna!



Comentarii