Rețete Pascale

Desert la pahar


Desert la pahar

Ce poţi face cu checul atunci când rămâne şi se usucă? Eu am dorit să-l reinventez, aşa că am pregătit pentru cei dragi un desert la pahar răcoritor şi gustos.

Ingrediente:
5 felii de chec uscat;
Îngheţată cu vanilie şi cacao (de casă sau din comerţ);
Cafea preparată;
4 linguriţe cu dulceaţă de cireşe;
50 g ciocolată cu lapte

Mod de pregătire:
Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.
Se rupe checul în bucăţi mai mici.


În fiecare pahar se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou îngheţată, la final chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va topi şi va da o notă specială.

Timp: 20min;
Porţii: 4


Pofta Buna!



Comentarii