Desert la pahar
Desert la pahar
Ce poţi face cu checul atunci când rămâne şi se usucă? Eu am dorit
să-l reinventez, aşa că am pregătit pentru cei dragi un desert la pahar răcoritor
şi gustos.
Ingrediente:
5 felii de chec uscat;
Îngheţată cu vanilie şi cacao (de casă sau din comerţ);
Cafea preparată;
4 linguriţe cu dulceaţă de cireşe;
50 g ciocolată cu lapte
Mod de pregătire:
Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.
Se rupe checul în bucăţi mai mici.
În fiecare pahar se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec
care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou
îngheţată, la final chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va
topi şi va da o notă specială.
Timp: 20min;
Porţii: 4
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!