Ciorba de pui

Ciorba de pui

Ciorba de pui o prefer dulce, neacrita. De data aceasta am folosit doar spate de pui si aripioare. Am pus si o mana de fidea pentru un gust bogat.

Ingrediente:
4 buc spate de pui,
4 buc aripioare de pui,
1 mana de fidea,
1 ceapa alba,
1 morcov,
2 ardei grasi mici;
3 linguri cu rosii la cutie;
Sare dupa gust;
verdeata.


Mod de preparare:
Se pune la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf de lingurita cu sare. 
Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.
Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.

Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.


Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.

Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Timp total: ciorbita este gata cam intr-o ora.
Portii: 8





Pofta Buna!



Comentarii