Rețete Pascale

Fursecuri cu ciocolata si alune de padure

Fursecuri cu ciocolata si alune de padure

Fursecuri fragede cu ciocolata, alune de padure si arahide nesarate

Ingrediente:
3 oua,
un varf lingurita sare;
3 linguri zahar,
150 ml ulei,
1 lingura alune de padure macinate,
4 linguri cu varf faina,
O lingurita praf de copt Dr. Oetker,
O lingurita cacao neagra Dr. Oetker,
ciocolata cu lapte,
arahide nesarate


Mod de preparare:
Se bat spuma albusurile albusurile cu un praf de sare si zaharul, se adauga treptat galbenusurile, uleiul, alunele de padure macinate, faina si praful de copt. Se obtine un aluat moale, dar care nu curge.
O parte din compozitie se amesteca bine cu putina cacao neagra.


Se pun fursecurile cu lingurita intr-o tava cu foaie de copt. Se decoreaza cu ciocolata cu lapte taiata bucatele si arahide nesarate maruntite.


Se coc la foc mic, cam 20 minute sau pana se fac aurii. Nu le lasati prea mult, sa nu se usuce.

Timp total: aprox 1h 10min
Portii: 8






Pofta Buna!



Comentarii