Fursecuri cu ciocolata si alune de padure
Fursecuri cu ciocolata
si alune de padure
Fursecuri
fragede cu ciocolata, alune de padure si arahide nesarate
Ingrediente:
3 oua,
un varf
lingurita sare;
3
linguri zahar,
150 ml
ulei,
1
lingura alune de padure macinate,
4
linguri cu varf faina,
O
lingurita praf de copt Dr. Oetker,
O
lingurita cacao neagra Dr. Oetker,
ciocolata
cu lapte,
arahide
nesarate
Mod de preparare:
Se bat
spuma albusurile albusurile cu un praf de sare si zaharul, se adauga treptat
galbenusurile, uleiul, alunele de padure macinate, faina si praful de copt. Se obtine
un aluat moale, dar care nu curge.
O
parte din compozitie se amesteca bine cu putina cacao neagra.
Se pun
fursecurile cu lingurita intr-o tava cu foaie de copt. Se decoreaza cu
ciocolata cu lapte taiata bucatele si arahide nesarate maruntite.
Se coc
la foc mic, cam 20 minute sau pana se fac aurii. Nu le lasati prea mult, sa nu
se usuce.
Timp
total: aprox 1h 10min
Portii:
8
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!