Fursecuri cu arahide sărate, cacao şi lapte
Fursecuri cu arahide sărate, cacao şi lapte
Pornind de
la reţeta negresei, am pregatit, la scară mai mică, aceste fursecuri fragede şi
ciocolatoase cu arahide sărate. Da, arahide sărate. Surprinzător, dar mi-a plăcut
mult combinaţia. Şi mirosul acela de alună coaptă umple toată casa! :)
Ingrediente:
100 g
margarină Rama Maestro 72% grăsime,
2
linguri zahăr,
1 ou,
2
linguri cu vârf faină (aprox 100 g),
1
lingură cu vârf cacao (aprox 20 g) Dr. Oetker,
un vârf de
linguriţă praf de copt Dr. Oetker,
o
lingură lapte,
arahide
sărate
Mod de preparare:
Se
amestecă cu mixerul margarina cu zahărul, oul întreg şi laptele, se adaugă apoi
cacaoa, făina şi praful de copt şi se amestecă, de acum, cu o spatulă. Se
obţine un aluat cremos.
Se pun
fursecurile cu şpriţul de ornat într-o tavă cu foaie de copt. Se decorează cu
arahide sărate.
Se dă
tava la cuptor, la foc mic, maxim 10 minute. Fursecurile se coc foarte repede,
aşa că verificaţi-le şi nu le lăsaţi prea mult, să nu se usuce.
Timp
total: aprox 20min
Porţii: Din
aceste cantităţi se obţine o tavă cu fursecuţe.
Poftă
Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!