Paste cu brânză şi piept de porc

Paste cu brânză şi piept de porc

Ingrediente:
300 g paste fusilli;
sare după gust;
ulei;
200 g brânză rasă;
200 g piept de porc afumat;
3 ouă;
O ceaşcă lapte;
3 linguri smântână;
caşcaval ras după gust;

Mod de preparare:

Se pun pastele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei şi se fierb al dente.

Între timp, se taie pieptul de porc în felii subţiri, se răsfiră pe o tavă cu foaie de copt şi se dau la cuptor cam 7 minute, să se rumenească un pic.

Într-un castron mai mare, se rade brânza şi se amestecă bine cu laptele, smântâna şi ouăle. Se scurg pastele de apă, se adaugă peste acest sos, se amestecă, apoi se răstoarnă într-o tavă unsă cu puţin ulei.


Se presară feliile de piept de porc, apoi caşcavalul ras.
Se dă tava la cuptor cam 25-30 de minute (până se rumeneşte caşcavalul).

Timp de pregătire: 15min
Timp de coacere: 30min
Porţii: 4



Poftă Bună!



Comentarii