Drob (3)
Drob
Ingrediente:
400 g
ficat de porc fiert;
1
castronel de pilaf;
Cateva
frunze de ceapa verde;
Cateva
fire de marar si patrunjel;
2 oua
crude pentru a lega compozitia;
1
lingura de ulei de masline;
putin
unt;
50 g
cascaval ras;
Sare,
piper;
Decor: cateva rosii.
Portii: 5
Mod
de preparare:
Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina
sare si se lasa la racit.
Se taie foarte marunt ficatul, va puteti
ajuta de robotul de bucatarie.
Intr-un vas mare se amesteca ficatul de
porc cu pilaful. Eu folosesc, de obicei, orezul de la pilaf (atunci cand imi
mai ramane cam o portie de pilaf).
Acum putem adauga frunzele de ceapa,
mararul si patrunjelul tocate marunt, putina sare si piper si ouale crud pentru
a lega compozitia. Se adauga si uleiul de masline si se amesteca bine.
Asezam amestecul intr-o craticioara
rotunda, pe foaie de copt. Decoram cu felii de rosii, fasii de unt si cascaval
ras. Puteti decora dupa gust si inspiratie.
Se coace la cuptorul preincalzit pentru
35-40 de minute.
Se serveste cu salata de legume.
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!