Aperitiv cu rosii umplute
Aperitiv cu rosii umplute
Imi plac mult aperitivele cu branza, pe care le
pregatesc mereu la evenimente festive in familie. Am pregatit aceste rosii cu
branza, ceapa rosie, ceapa verde, unt si susan.
Ingrediente:
150 g
branza rasa;
50 g
unt;
1 legatura
ceapa verde;
1
ceapa rosie mica;
sare
dupa gust;
seminte
de susan;
pentru
decor : masline, cateva rosii cherry, 1 ardei rosu maruntit si un castravete.
Mod
de preparare:
Intr-un
castron se framanta bine branza cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte
marunt, dar si ceapa verde. Se potriveste de sare.
Se umple
fiecare rosie cu branza, se presara susan si ardei rosu maruntit peste ea, se
adauga deasupra cate o rosioara cherry si cate o fasie subtire de castravete,
apoi se asaza frumos pe un platou si se decoreaza cu masline.
Timp:
30 min
Portii:
8 rosii
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!