Rețete de post

Aperitiv cu rosii umplute


Aperitiv cu rosii umplute

Imi plac mult aperitivele cu branza, pe care le pregatesc mereu la evenimente festive in familie. Am pregatit aceste rosii cu branza, ceapa rosie, ceapa verde, unt si susan.

Ingrediente:
150 g branza rasa;
50 g unt;
1 legatura ceapa verde;
1 ceapa rosie mica;
sare dupa gust;
seminte de susan;

pentru decor : masline, cateva rosii cherry, 1 ardei rosu maruntit si un castravete.

Mod de preparare:
Intr-un castron se framanta bine branza cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si ceapa verde. Se potriveste de sare.


Se umple fiecare rosie cu branza, se presara susan si ardei rosu maruntit peste ea, se adauga deasupra cate o rosioara cherry si cate o fasie subtire de castravete, apoi se asaza frumos pe un platou si se decoreaza cu masline.

Timp: 30 min
Portii: 8 rosii
Pofta Buna!



Comentarii