Mic dejun cu gogosari si crema de branza
Mic dejun cu gogosari si crema
de branza
Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa
transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu
crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.
Ingrediente:
150 g
branza rasa;
50 g
unt;
1
ceapa rosie;
sare
dupa gust;
1
lingurita smantana;
Cativa
gogosari;
1
castravete
Mod
de preparare:
Intr-un
castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie
tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.
Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un
platou si se orneaza cu fasii de castravete.
Pentru
un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport
de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)
Timp: 25 min
Portii:
5
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!