Mic dejun cu gogosari si crema de branza


Mic dejun cu gogosari si crema de branza

Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.

Ingrediente:
150 g branza rasa;
50 g unt;
1 ceapa rosie;
sare dupa gust;
1 lingurita smantana;
Cativa gogosari;
1 castravete


Mod de preparare:
Intr-un castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.


Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un platou si se orneaza cu fasii de castravete.

Pentru un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)

Timp: 25 min
Portii: 5




Pofta Buna!



Comentarii