Chiftele din carne de porc
Chiftele din carne de porc
Ideale
pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de
facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.
Ingrediente:
aprox 500
g carne de porc;
2 oua;
Cativa
catei de usturoi;
1
morcov;
2
cartofi;
Faina;
Cateva
fire de marar si patrunjel;
Condimente:
sare, piper, cimbru dupa gust;
Mod
de preparare:
Intr-un
vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele,
cartofii rasi, morcovul ras si verdeata.
Se
formeaza in mainile umede sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc
in uleiul bine incins pana devin maronii.
Se servesc cu cartofi prajiti sau orice garnitura va
place.
Portii:
8
Timp
total: aprox 1h 30min
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!