Chiftele din carne de porc


Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate si la pachet in drumetii.

Ingrediente:
aprox 500 g carne de porc;
2 oua;
Cativa catei de usturoi;
1 morcov;
2 cartofi;
Faina;
Cateva fire de marar si patrunjel;
Condimente: sare, piper, cimbru dupa gust;

Mod de preparare:
Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, cartofii rasi, morcovul ras si verdeata.



Se formeaza in mainile umede sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii.


Se servesc cu cartofi prajiti sau orice garnitura va place.

Portii: 8
Timp total: aprox 1h 30min


Pofta Buna!




Comentarii