Aperitiv-Martisor
Aperitiv-Martisor
De 1 martie, am pregatit pentru mama si sora mea
o mica surpriza: un aperitiv cu rosii si crema de branza asezate pe farfurie
sub forma de snur de martisor. Este un aperitiv simplu, dar pregatit cu mult drag.
Ingrediente:
1
ceapa rosie;
150 g branza
rasa;
50 g
unt;
1
lingurita smantana;
1 varf
de lingurita de sare;
cateva
rosii cherry;
optional:
ulei si putin piper mozaic macinat.
Mod de preparare:
Intr-un
castron se amesteca bine ceapa tocata foarte cu untul, branza rasa, smantana si
putina sare.
Se spala
rosioarele si se taie bucatele.
Se asaza
pe fiecare farfurie cubulete de branza, alternand cu bucatile de rosie.
Se stropesc
cu ulei si se presara piper mozaic macinat.
Portii:
3
Timp: 15min
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!