Rețete de post

Aperitiv-Martisor


Aperitiv-Martisor

De 1 martie, am pregatit pentru mama si sora mea o mica surpriza: un aperitiv cu rosii si crema de branza asezate pe farfurie sub forma de snur de martisor. Este un aperitiv simplu, dar pregatit cu mult drag.


Ingrediente:
1 ceapa rosie;
150 g branza rasa;
50 g unt;
1 lingurita smantana;
1 varf de lingurita de sare;
cateva rosii cherry;
optional: ulei si putin piper mozaic macinat.

Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca bine ceapa tocata foarte cu untul, branza rasa, smantana si putina sare.
Se spala rosioarele si se taie bucatele.
Se asaza pe fiecare farfurie cubulete de branza, alternand cu bucatile de rosie.
Se stropesc cu ulei si se presara piper mozaic macinat.

Portii: 3
Timp: 15min


Pofta Buna!



Comentarii