Aperitive festive (16 mai)
Aperitive festive
Pentru o
sarbatoare in familie am pregatit aperitive cu branza, usoare, de vara,
festive.
Ingrediente:
4 rosii;
2 castraveţi;
1 ardei;
1 legătură ridichi;
Măsline negre;
Fasole rosie;
Frunze de ceapă verde;
150 g brânză de vacă;
Un cub de unt;
O ceapă mică albă;
Un praf de sare;
Optional: salamuri, sunca taraneasca
Mod de preparare:
Se spala legumele.
Intr-un castron se pregateste crema de branza: se
amesteca branza rasa cu untul si ceapa alba tocata marunt, pana devine
cremoasa. Cu aceasta crema se umple rosiile, ardeiul taiat barcute, dar si pe
castravetii taiati rondele.
Se decoreaza cu ridichi, frunze de ceapa verde, fasole
rosie, masline.
Daca optati si pentru salamuri, le puteti taia felii
subtiri si le puteti aseza pe felii mici de paine unse cu putin mustar.
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!