Rulouri de pui cu carnaciori
Rulouri de pui cu carnaciori
Rulouri de pui
umplute cu carnati cabanos cu garnitura de cartofi cu mirodenii.
Ingrediente:
4 piepti de
pui;
4 carnati
cabanos;
2 pahare cu
bere;
Condimente:
sare, piper, cimbru, oregano, boia dulce, rozmarin dupa gust;
Cativa cartofi
noi;
Optional:
copanele de pui
Mod de preparare:
Se desfac
pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucur si se bat cu ciocanelul de
snitele pentru a iesi cat mai fragede.
Se taie
carnatii in bucati mai mici. Se umple fiecare piept cu cate un carnacior si se
ruleaza.
Se asaza
rulourile in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), se adauga
condimente dupa plac, dar si 1-2 pahare cu bere. Daca doriti, mai puteti adauga
si copanele de pui in tava. Se coc la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o
ora, pana se rumenesc.
Pentru
garnitura, se spala cartofii si se taie in bucati mai mari si se condimenteaza
si ei si se prajesc in uleiul incins.
Se pot servi
alaturi de salata de castraveti.
Timp: 1h 30min
Portii: 5
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!