Pulpa de porc marinata, la gratar
Pulpa de porc marinata, la gratar
Pulpa de porc
marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de
legume. O reteta de vara.
Ingrediente:
5 felii de pulpa
de porc;
Pentru marinata:
2 linguri bulion;
2 catei de usturoi;
o lingurita
cimbru;
sucul de la o
jumatate de lamaie;
1 pahar bere;
2 linguri ulei;
Sare si piper
dupa gust;
Se serveste cu:
dovlecel la gratar sau salata de legume
Mod de preparare:
Fiecare prepara
marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se
amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin piper negru macinat, o lingurita de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti. Eu folosesc bere atat la porc, cat si la pui. Puteti adauga si alte mirodenii care va plac.
Se dau feliile
de carne prin sos si se lasa in acest vas cel putin 2 ore. Eu am lasat-o pe
masa.
Se pregateste carnea pe gratarul electric, pana se rumeneste bine.
Se serveste cu
felii de dovlecel pregatit tot pe gratar sau salata de legume.
Portii: 4
Timp total:
aprox 3h 25min
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!