Cașcaval pané cu garnitură de legume
Cașcaval
pané cu garnitură de legume
Cașcaval
pané de casă, cu garnitură de legume (orez și mazăre)
Ingrediente:
200 g
cașcaval,
4
linguri pesmet,
4
linguri făină,
1 ou,
2 linguri
orez,
300 g
mazăre congelată,
50 g
unt,
Sare,
după gust
Mod de
preparare:
Se taie
cașcavalul în felii mai grosuțe. Se dă fiecare felie prin făină, prin oul bătut
bine și prin pesmet, apoi iar prin făină, ou, pesmet. Se prăjesc feliile de
cașcaval într-o tigaie cu ulei încins, rumenindu-se bine pe ambele părți.
Pentru garnitură,
se fierb mazărea și orezul (orezul se spală un pic înainte) în apă (atâta cât
să le acopere) cu un praf de sare și unt. Se amestecă în ele din când în când,
să nu se lipească. Când sunt fierte, se dau de pe foc.
Poftă
bună!
Timp de
pregătire: 10 min
Timp de
gătire: 20 min
Porții:
4
Poftă
Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!