Piept de pui cu branza de burduf si crusta de bacon
Piept de pui cu brânză de burduf și crustă de bacon
Timp de pregătire: 10 min
Timp de coacere: 50 min
Porții: 2
Ingrediente:
2 piepți
de pui,
60 g
brânză de burduf,
6 felii
de șuncă crud uscată/bacon,
50 ml
ulei,
80 ml
vin alb,
200 ml
apă
Mod
de preparare:
Crestezi
fiecare piept de pui, astfel încât să creezi un buzunar, pe care îl umpli cu
brânză tăiată felii groase. Eu am ales brânză de burduf, este tare, aromată și
are grăsimea necesară pentru ca puiul să nu se usuce. În plus, se completează
bine cu puiul, că nu am mai avut nevoie de alte mirodenii.
Nu am
mai pus deloc sare la această rețetă pentru șunca și brânza de burduf mi s-au
părut destul de sărate.
Îi pui
într-o tavă cu un strat subțire de ulei. Adaugi vinul și apa.
Dai la cuptor, la foc mediu (180°C) aprox 50 de minute.
Poftă Bună!
Rețeta video:
Foarte buna!
RăspundețiȘtergereMulțumesc!
ȘtergereGustoasa!
RăspundețiȘtergereMulțumesc!
Ștergere