Pui cu ciuperci, măsline și capere
Pui cu ciuperci,
măsline și capere
Am
pregătit aceste pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci, unt, ulei de măsline
infuzat cu usturoi și sare de mare condimentată cu paprika afumată, la final am
garnisit cu măsline kalamata și capere, a ieșit un deliciu, ai mei au fost
încântați.
Am avut ca
ajutor de nădejde ingredientele de calitate din Prăvălia Noastră, de care sunt foarte mulțumită și pe care vi le recomand:
-
ulei
de măsline infuzat cu usturoi, cu gust fin, plăcut, aromat, dar nu foarte
intens, mie mi-a plăcut foarte mult;
-
capere
în saramură cu ulei extravirgin de măsline ECO, au un gust acrișor, sărat, o
notă florală plăcută, cu un gust ce se dezvăluie treptat. Au o aromă intensă,
așa că o cantitate mică este suficientă, însă gustul lor a balansat savoarea
untului din preparatul meu și-asta mi-a plăcut;
-
sare
de mare cu paprika afumată, are o aromă specială, merită să o încerci, îți va
fi utilă la fripturi și tot felul de preparate. Este o sare premiată cu Taste-
OLYMP AWARD -GOLD- 2017 la World Class of Food & Beverage și pe
bună dreptate;
-
Măsline
grecești gigant, Lelia, foarte aromate și gustoase
Timp de pregătire: 30 min
Timp de gătire: 45 min
Porții: 4
Ingrediente:
4 pulpe de pui,
400 g ciuperci,
½ linguriță sare de mare cu paprika afumată,
6 linguri ulei de măsline infuzat cu usturoi,
50 g unt,
150 ml vin alb,
1 linguriță capere în saramură cu ulei extravirgin de măsline ECO
Măsline grecești gigant, după gust
Mod
de preparare:
Dezosezi pulpele de pui.
Spre final, adaugi caperele și măslinele grecești și mai gătești cam 5 minute, apoi iei focul.
Cod de reducere:
în rubrica de reduceri din coșul de cumpărături pe site-ul Prăvălia Noastră, introduceți codul 2DF1 pentru a beneficia de 5% reducere la coșul de cumpărături. Promoția se cumulează cu punctele de fidelitate.
Promoția nu se aplică pentru produsele vrac sau deja reduse.
Promoția este valabilă până în aprilie 2024.
Arată splendid! Felicitări!
RăspundețiȘtergereCe bine arată, ce poftă mi-ai făcut!
RăspundețiȘtergere