Salată cu pui
Salată cu pui
Salată dietetică cu pui fiert, ouă fierte, salată verde, telemea de vacă, ardei kapia copt, roşie.
Ingrediente:
2 ouă;
2 pulpe
întregi de pui;
1 salată
verde;
Câteva
felii de telemea de vacă slab sărată;
4 ardei kapia
roşii;
1 roșie;
1 roșie;
Sare şi ulei
de măsline.
Mod
de preparare:
Se coc ardeii pe plită, pe aragaz. După ce se înnegresc,
se depozitează într-un castron mai mare, se sărează şi se acoperă cu un capac,
pentru a se aburi şi a se curăţa apoi mai uşor.
Între timp, se pun ouăle la fiert, iar din momentul în
care începe apa să clocotească, se lasă să fiarbă 10 minute. Se răcesc şi se
curăţă.
Se fierb pulpele de pui în apă cu un praf de sare. Când s-au
fiert bine, se ia focul, se lasă la răcit. Se curăţă carnea de pe oase.
Se spală
salata şi roşia.
Într-un
castron pentru salată se amestecă ardeii, carnea de pui şi salata verde tăiate
fâşii mici, cu brânza, ouăle şi roşia, toate tăiate cubuleţe.
Se asezonează cu puţin
ulei de măsline şi un praf de sare.
Timp: aprox
1h
Porţii: 4
Poftă
Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!