Coșulețete de vară cu cremă de brânză și castravete
Coșulețete de vară cu cremă de brânză și castravete
Coșulețe
din cașcaval ras, coapte într-o tavă obișnuită, apoi modelate pe fundul unor cești
cât erau calde, umplute cu cremă de brânză și castravete, apoi decorate cu
roșii cherry.
Ingrediente:
180 g
cașcaval,
1 ceapă
albă mai mare,
170 g brânză
de vacă,
70 g
roșii cherry,
2
castraveți,
40 g unt
rece,
O
linguriță smântână,
3
frunzulițe de ceapă verde,
1 vârf
de cuțit sare,
Mod de preparare:
Se rade cașcavalul
pe o tavă și se pune într-o tavă pregătită cu foaie de copt, sub formă de
cercuri.
Se dau
la cuptor, la foc mediu, până se rumenesc ușor. Se scot și se modelează cât
sunt calde, pe fundul unor cești. Se lasă la răcit. Se obțin 10 coșulețe.
Pentru
umplutură, se dă pe răzătoare brânza, untul rece și castravetele spălat și
curățat. Se adaugă sare, smântână și ceapa tocată mărunt și se amestecă bine. Se
umple coșulețele și se decorează cu roșii cherry spălate și tăiate felii, dar
și cu frunzulițe de ceapă verde.
Porții:
4
Timp de
gătire: 22 min
Timp de pregătire:
10 min
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!