Sos de căpșuni
Sos de căpșuni
Pentru
că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un
sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit
la crema unui tort, dar și la gofre.
Ingrediente:
500 g
căpșuni,
5 ml
îndulcitor,
5
linguri apă
Mod de preparare:
Se spală
căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.
Se pun fructele
într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe
foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).
Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.
Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.
Timp de
pregătire: 5 min
Timp de
gătire: 6 min
Porții:
4
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!