Sos de mure
Sos de mure
Sos de
mure cu îndulcitor. În funcție de dulceața fructelor, se adaugă mai mult sau
mai puțin îndulcitor. Eu am folosit unul tip lichid, însă puteți folosi și
pudră. Sosul este gata destul de repede și are o consistență plăcută,
catifelată.
Ingrediente:
800 g mure,
6,5 ml
îndulcitor,
100 ml
apă
Mod de preparare:
Se spală
delicat murele.
Se pun fructele
într-o crăticioară cu îndulcitorul lichid și apa.
Se fierb
pe foc mic, până se îngroașă și scad un pic (aprox 10 minute). Nu ezitați să
luați spuma, pentru că astfel va ieși mai clar, mai curat.
Se dau
la blender și se lasă la răcit.
Timp de
pregătire: 10 min
Timp de
gătire: 10 min
Porții:
4
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!