Bruschetti cu mozzarella, roșii cherry și busuioc
Pentru o
cină frugală, am ales să pregătesc bruschetti cu mozzarella, roșii, ulei de
măsline, busuioc, ouă și șuncă. Le poți pregăti cu ingredientele pe care le ai
la îndemână sau care îți plac. Sunt gata repede și sunt tare bune!
Tai
bagheta în felii nici prea groase, nici subțiri, eu le-am tăiat de 2 cm
grosime, ușor oblic.
Freci
feliile de pâine cu usturoi, le ungi cu ulei de măsline pe ambele fețe și le rumenești
ușor la panini maker / sandwich maker ori la cuptor. Apoi presari pe ele sare
și busuioc uscat.
De asemenea,
rumenești în același mod și feliile de jambon sau orice șuncă preferi,
unul-două minute, se vor usca puțin.
După aceea, tai roșioarele în patru, iar bulgărele de mozzarella îl scurgi bine de zer și îl tai cuburi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!