Muschi de porc la crock-pot
Mușchi de
porc la crock-pot
Am
pregătit mai demult mușchi de porc la crock-pot și au fost toți încântați ce
fraged a ieșit. Singurul meu regret a fost că nu l-am marinat înainte, ar fi
fost mai aromat, așa că de data aceasta, l-am marinat cu o seară înainte. A
ieșit delicios. Este un aperitiv bun pentru o gustare de după amiază, o masă frugală sau orice meniu
doriți.
Ingrediente:
500 g mușchi
de porc,
250 ml
vin alb,
1,5
linguriță sare,
1
lingură mix mirodenii pentru murături: semințe de muștar, semințe de mărar,
coriandru, ienupar boabe, cuișoare, ienibahar boabe, chilli,
1
lingură mix mirodenii pentru fripturi: boia dulce, cimbru, oregano, busuioc,
1 foaie
de dafin mărunțită,
Coriandru
boabe, după gust,
În plus,
pentru crustă:
1
linguriță ulei,
semințe
de muștar, după gust,
boia
dulce, după gust
Mod
de preparare:
Pui
într-un castron înalt mușchiul de porc și torni peste el vinul alb.
Presari
mirodenii după gust. Eu am folosit mirodenii pe care mi le-am pregătit în borcănele în diverse proporții: mix pentru murături, mix pentru fripturi.
Am mai adăugat în plus coriandru proaspăt măcinat (pentru că în mix era în
proporție mai mică) și o foaie de dafin mărunțită. De asemenea, adaugi sare,
după gust.
Presezi puțin carnea pentru a sta acoperită de lichid și dai la
frigider peste noapte.
Așezi carnea în vasul de la aparatul crock-pot, setezi
aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore.
Porții: 8
Timp de
pregătire: 10 min
Timp de
marinare: 7 ore
Timp de
gatire: aprox 6 ore, pe nivelul high.
Poftă Bună!
Rețeta video
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!