Paste cu branza in aluat tempura
Paste cu brânză în
aluat tempura
Aceste
paste cu brânză în aluat tempura, prăjite, foarte gustoase sunt perfecte ca
gustare de după amiază, când vrei să-i suprinzi pe cei dragi cu ceva bun.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: 9+30 min
Timp de răcire: 2h
Porții: 12
Ingrediente:
Pentru paste:
400 g paste
fusilli,
500 ml
apă,
1
linguriță sare,
200 g
telemea de vacă,
2 ouă,
200 ml
smântână de gătit
Pentru aluatul tempura:
1 ou,
150 ml
lapte,
100 g
mălai,
50 g
făină,
Un vârf
de cuțit praf de copt,
Sare,
după gust
Mod de preparare:
Pastele:
Mai
întâi pregătești o budincă de paste. Pui pastele într-o oală cu apă clocotindă,
adaugi sarea și le fierbi al dente.
Aluatul tempura:
Pui
într-un bol oul și-l bați. Separat, cântărești pe o tavă mălaiul, făina și
praful de copt, le torni peste ou și amesteci bine, apoi încorporezi și
laptele.
Montare și prăjire:
Tai budinca în pătrate (sau ce formă vrei).
Rețeta video:
Mă
puteţi găsi şi pe: / Follow me on:
facebook:
AncutsaCuisine
instagram:
anncutsa
tiktok: ancutsacuisine
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!