Ardei umpluti cu carne de curcan

 

Ardei umpluți cu carne de curcan

  

O mâncare delicioasă, perfectă pentru o sărbătoare în familie, pentru care am combinat ardei galbeni cu ardei roșii.

 

Timp de pregătire: 30 min

Timp de gătire: 1h

Porții: 7

 

Ingrediente:

900 g carne de curcan,

Mărar, după gust,

Pătrunjel, după gust,

150 g orez,

1 ou,

1 linguriţă sare,

9 ardei graşi,

5 ardei kapia,

40 ml ulei,

450 ml apă călduţă,

500 ml suc de roșii

 

Mod de preparare:

Dai la mașina de tocat carnea și verdeața. adaugi orezul spălat înainte, oul, sarea și amesteci.


Umpli cu această compoziţie ardeii curățați înainte, însă ai grijă să nu-i umpli până sus, pentru a nu musti în procesul de gătire.


Așezi ardeii într-o cratiță încăpătoare, adaugi uleiul printre ei, apa și îi pui la fiert.


Când carnea e pătrunsă, pregătești sosul, adăugând sucul de roșii. Mai lași 5 minute, apoi iei focul. În total eu i-am gătit cam o oră.



Poftă Bună!

Rețeta video:



 

Dacă vă plac reţetele mele, le puteţi găsi şi pe:

blog: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/

facebook: AncutsaCuisine

tiktok: ancutsacuisine

instagram: anncutsa

youtube: Anca Elena Voicu-Ancutsa Cuisine

Comentarii