Pateute cu mazare si carne de curcan
Timp de
pregătire: 1h
Timp de
gătire: 30 min
Timp de
coacere: 15 min
Porții: 6
Ingrediente:
Pentru umplutură:
500 g
carne de curcan,
sare, după
gust,
un vârf
de cuțit oregano uscat,
un vârf
de cuțit busuioc uscat,
70 ml
vin alb,
3
linguri mazăre la borcan,
Pătrunjel,
după gust,
În plus:
2 ouă,
6 foi
(lipii) tortilla wraps,
100 g
parmezan ras
Mod de preparare:
Dezosezi
pulpa de curcan, carnea este suficientă pentru mai multe rețete, eu am folosit
acum doar 500 g.
Dai fiecare
triunghi prin ouăle bătute, apoi le dai prin parmezanul ras.
Poftă Bună!
Rețeta video:
Dacă vă plac reţetele mele, le
puteţi găsi şi pe:
blog: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/
facebook: AncutsaCuisine
tiktok: ancutsacuisine
instagram: anncutsa
youtube: Anca Elena Voicu-Ancutsa Cuisine
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!