Bomboane de ciocolată cu prune
Bomboane de ciocolată cu prune
Prune si
ciocolata sau prune invelite in ciocolata? Dar ce-ar fi sa duci acest moment
dulce la urmatorul nivel si sa pregatesti cateva praline cu prune? Te asigur ca
merita efortul, iar invitatii tai or sa le aprecieze!
Ingrediente:
70 g
cuvertură de ciocolată neagră,
70 g
cuvertură de ciocolată albă,
40 g
prune uscate
Mod
de preparare:
Temperezi
ciocolatele: pui pe baie de abur bonurile cu ciocolată. Când s-au topit, le dai
deoparte, le răcești (ciocolata neagră până la 32°C iar cea albă până la 27°C)
apoi iar le încălzești (ciocolata neagră până la 40°C iar cea albă până la
38°C). Folosește un termometru de bucătărie.
Dai la
frigider până se întăresc, nu la congelator pentru că se diminuează calitatea
în sensul că nu vor mai fi stabile ca bomboane, ci se vor topi la temperatura
camerei.
Poftă Bună1
Rețeta video:
Mă puteţi găsi şi pe:
facebook: AncutsaCuisine
tiktok: ancutsacuisine
instagram: anncutsa
youtube: Ancutsa Cuisine
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!