Ceafa de porc la cuptor, cu vin, portocala si mozzarella
Ceafă de porc la cuptor, cu vin, portocală și
mozzarella
Un preparat
cu haine de sărbătoare, gustos și ușor de pregătit: ceafă de porc la cuptor, cu
vin, felii de portocală și mozzarella.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de coacere: 50 min
Porții: 4
Ingrediente:
170 ml
ulei,
50 ml
vin alb,
4 felii
(820 g) ceafă de porc,
Sare de Himalaya, după gust,
1
portocală,
150 ml
apă,
125 g mozzarella
Mod
de preparare:
Într-o
tavă pentru cuptor pui uleiul și vinul alb.
Adaugi feliile
de ceafă de porc și le sărezi.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, pentru 35 de minute, la foc mediu (180°C).
Scoți tava, adaugi pe care fiecare felie de carne câte o felie de mozzarella și mai dai la cuptor cam 10 minute.
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!