Ceafa de porc la cuptor, cu vin, portocala si mozzarella

 

Ceafă de porc la cuptor, cu vin, portocală și mozzarella

 

Un preparat cu haine de sărbătoare, gustos și ușor de pregătit: ceafă de porc la cuptor, cu vin, felii de portocală și mozzarella.

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de coacere: 50 min

Porții: 4

 

Ingrediente:

170 ml ulei,

50 ml vin alb,

4 felii (820 g) ceafă de porc,

Sare de Himalaya, după gust,

1 portocală,

150 ml apă,

125 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Într-o tavă pentru cuptor pui uleiul și vinul alb.

Adaugi feliile de ceafă de porc și le sărezi.


Pe fiecare felie de ceafă pui câte o felie de portocală. Acum adaugi apa.

Dai tava la cuptorul preîncălzit, pentru 35 de minute, la foc mediu (180°C).


Scoți tava, adaugi pe care fiecare felie de carne câte o felie de mozzarella și mai dai la cuptor cam 10 minute.




Poftă Bună!

Comentarii