Rulada de pui cu sunca de Praga si branza Cheddar
Ruladă de pui cu șuncă de Praga și
brânză Cheddar
Am pregătit
această ruladă de pui cu șuncă de Praga și brânză Cheddar. Eu le-am servit cu
ciuperci. Un preparat delicios, ce merită să fie savurat în familie.
Timp de pregătire: 15 min
Timp de coacere: 35-40 min
Porții: 4
Ingrediente:
2 piepți
de pui,
Sare de
Himalaya, după gust,
4
linguri unt,
80 g
șuncă dePraga,
80 g brânză
Cheddar,
150 ml
ulei,
200 ml bere,
250 g
ciuperci Champignon
Blatul:
Tai cei
doi piepți în jumătăți, ca să obții 4 porții. Desfaci fiecare piept de pui cu
un cuțit, apoi îl bați cu ciocănelul de șnițele, astfel încât să-i mărești
suprafața.
Pui sare, după gust. Ungi carnea
cu unt, apoi adaugi brânză Cheddar rasă, apoi șuncă de Praga.
Rulezi strâns.
Nu ai nevoie de frigărui sau scobitori pentru că având șunca înăuntru, va ține
pieptul strâns, o să vezi.
Așezi
bucățile de pui într-o tavă pentru cuptor, în care ai pus uleiul și berea.
Dai tava
la cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru aprox 15 de minute. Când
s-a rumenit un pic puiul, adaugi ciupercile și mai dai la încă 20-25 de minute.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!