Rulade din cotlet de porc
Rulade din cotlet de porc
Am
pregătit aceste rulade din cotlet de porc cu jambon de curcan și brânză Praid. Le-am
presărit cu mirodenii: ulei de măsline aromat cu busuioc, oregano, rozmarin și
coriandru. Eu le-am servit cu sos tzatziki și au fost delicioase.
Timp de pregătire: 15 min
Timp de coacere: 40 min
Porții: 4
Ingrediente:
6 felii
de cotlet de porc,
Sare de
Himalaya, după gust,
8 felii
de jambon de curcan,
100 g
brânză Praid alintată cu vin,
150 ml
ulei de floarea soarelui,
2
linguri ulei de măsline aromat cu busuioc,
Un vârf
de cuțit oregano uscat,
Un vârf
de cuțit rozmarin pudră,
Un vârf
de cuțit coriandru,
300 ml apă
Mod
de preparare:
Bați cu
ciocănelul de șnițele fiecare felie de cotlet de porc, ca să o frăgezești.
Pui
sare, după gust.
Mie mi-a rămas puțină brânză rasă, așa că am mai umplut două felii de jambon de curcan și cu acea brânză.
Așezi ruladele
de cotlet de porc într-o tavă pentru cuptor, în care ai pus uleiul de floarea
soarelui.
Adaugi apa.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru aprox 40 de minute sau până când ruladele se rumenesc bine.
Servești cu sosul sau garnitura preferată.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!