Piept de pui cu bere neagra, mustar si oregano
Piept de pui cu bere
neagră, muștar și oregano
Pentru o cină ușoară, am pregătit acest piept de pui la cuptor în săculeți de hrâtie de copt, i-am marinat cu bere neagră, muștar și oregano, au ieșit super.
Porții: 4
Timp de pregătire: 30 min
Timp de gătire: 30 min
Ingrediente:
2 piepți
de pui,
200 ml
bere neagră,
Sare,
după gust,
1
linguriță muștar,
½
linguriță oregano uscat
Mod de preparare:
Tai
piepții de pui în jumătăți ca să obții 4 porții. Pui sare, după gust.
Pui
piepții de pui în marinadă și îi lași așa o oră.
Transferi
piepții de pui într-o tavă pregătită cu brăcuțe de hârtie de copt, pui fiecare
bucată de carne în bărcuța ei. Torni și puțin sos pe fiecare, ca să aibă
umezeala și aburul de care are nevoie, astfel încât să nu se usuce la copt.
Poftă Bună!
Mă puteţi găsi şi pe: / You can find me on:
blog: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/
facebook: AncutsaCuisine
tiktok: ancutsacuisine
instagram: anncutsa
youtube:
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!