Piept de pui cu bere neagra, mustar si oregano

 

Piept de pui cu bere neagră, muștar și oregano

Pentru o cină ușoară, am pregătit acest piept de pui la cuptor în săculeți de hrâtie de copt, i-am marinat cu bere neagră, muștar și oregano, au ieșit super.

 

Porții: 4

Timp de pregătire: 30 min

Timp de gătire: 30 min

 

Ingrediente:

2 piepți de pui,

200 ml bere neagră,

Sare, după gust,

1 linguriță muștar,

½ linguriță oregano uscat

 

Mod de preparare:

Tai piepții de pui în jumătăți ca să obții 4 porții. Pui sare, după gust.


Într-un bol, pregătești marinada: berea neagră, muștarul, oregano uscat și amesteci.

Pui piepții de pui în marinadă și îi lași așa o oră.


Transferi piepții de pui într-o tavă pregătită cu brăcuțe de hârtie de copt, pui fiecare bucată de carne în bărcuța ei. Torni și puțin sos pe fiecare, ca să aibă umezeala și aburul de care are nevoie, astfel încât să nu se usuce la copt.


Dai tava la cuptor, la foc mediu pentru 25-30 de minute.






Poftă Bună!


 

Mă puteţi găsi şi pe: / You can find me on:

blog: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/

facebook: AncutsaCuisine

tiktok: ancutsacuisine

instagram: anncutsa

youtube: AncutsaCuisine


Comentarii