Cârnați de casă cu legume, la cuptor
Cârnați de casă cu legume, la cuptor
Pentru o
sâmbătă în familie, am ales să pregătesc cârnați de casă la cuptor, cu legume. Simplu
și gustos.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: 1 h 30 min
Porții: 4
Ingrediente:
600 g
cârnat de porc de casă,
60 ml
ulei,
200 ml vin
alb,
200 ml
apă,
5
cartofi,
2 morcovi,
200 g
ciuperci Champignon,
Sare,
după gust
Mod
de preparare:
Într-o
tavă pentru friptură, adâncă, pui un strat subțire de ulei și vinul.
Așezi cu
grijă cârnatul, răsfirându-l, să nu stea îngrămădit, ca să se coacă bine.
Tai legumele grosier: cartofii rondele sau sferturi, morcovii, rondele groase, iar ciupercile, în jumătăți. Le adaugi în tavă. Presari sare, după gust.
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!