Cum a fost a sasea saptamana din Cursul de Cofetar - Atelierele Ilbah

 



Cum a fost a șasea săptămână din Cursul de Cofetar  - Atelierele Ilbah


Cursul se apropie de sfârsit, mai sunt doar cateva lectii, dar pare ca totul a trecut tare repede. Ce dulciuri fermecate, ce decorațiuni din pastă de zahăr și ce combinații de arome se nasc sub mâinile noastre, sub atenta îndrumare a doamnei formator, la cursul de cofetar, în cadrul Atelirelor Ilbah!  

De la separat ouăle și copt foile până la a da formă prăjiturii Caraiman, o prăjitură cu origini regale, este nevoie nu doar de multe ouă, ci și de îndemânare și o tehnică specială de tăiat.

Margarete, trandafiri, ursuleți au fost apoi modelați cu migală și așezați în forme, la uscat pentru a decora alte prăjituri. Am învățat să facem mini pavlova și ruladă de bezea.

Fie că te hotărăști să urmezi cursul de cofetar, fie alt curs la Atelierele Ilbah, lista de cursuri e generoasă și ai de unge alege! Urmează-ți visul și investește în tine!

 @atelierele_ilbah

#ateliereleilbah

Vezi lista completă de cursuri aici! Cursurile sunt Autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, sunt recunoscute la nivel Național și Internațional prin programe de Formare Profesională: Cursuri de Calificare, Inițiere sau Perfecționare.



Comentarii