Mancare de cartofi cu piept de porc afumat
Mâncare de cartofi cu
piept de porc afumat
O mâncare
gustoasă de toamnă cu multă ceapă, usturoi, cartofi și piept de porc afumat.
Porţii: 4
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: 40 min
Ingrediente:
4 cepe albe,
4 căței
de usturoi,
70 ml
ulei,
Sare,
după gust,
300 g piept
de porc afumat,
600 ml
apă,
4
cartofi,
2 linguri
pastă de tomate,
Câteva
fire de mărar şi pătrunjel
Mod
de preparare:
Toci ceapa
și usturoiul mărunt și le călești într-o cratiță în care ai înfierbântat uleiul
și gătești cam 2 minute. Adaugi sare, după gust.
Între
timp, cureți, speli și tai cartofii în cuburi.
Când fierbe
apa, adaugi cartofii.
După ce dai de pe foc, adaugi verdețuri tocate mărunt.
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!