Bomboane fondante
Bomboane fondante
De mult îmi
doream să fac acasă bomboane fondante cu aromele preferate. Acum am reușit
datorită fondantului de calitate superioară și coloranților de la Cirast Food
Ingredients, producător românesc de ingrediente și produse pentru cofetărie și
industria alimentară.
Sunt încantată
de fondant și de puterea de colorare a coloranților, produsele sunt
profesioniste.
Am umplut
bomboanele cu:
🍬 cacaco și inveliș din fondant cu
ciocolată
🍬 zmeură și apă de trandafiri,
colorate în roz
🍬 cu coajă de portocale și apa de
flori de portocal, colorate în portocaliu.
De asemenea,
pentru că am folosit doar ingrediente de origine vegetală, aceste bomboane sunt
un dulce de Post.
Tu pe
care ai vrea să o încerci prima?
Timp de pregătire: 60 min
Timp de gătire: 5 min
Porții: 6
Ingrediente:
Pentru bomboanele portocalii:
90 g fondant Cirast,
3
linguri nuci măcinate, după gust,
1
linguriță apă de flori de portocal,
Pentru bomboanele roz:
90 g fondant Cirast,
2 linguri nuci măcinate, după gust,
1 linguriță apă de flori de trandafir,
1 lingură gem de zmeură,
Pentru bomboanele
maro:
90 g fondant Cirast,
2
linguri nuci măcinate, după gust,
1
linguriță cacao,
Pentru înveliș:
300 g fondant Cirast
Colorant
alimentar galben gel Yam,
Colorant
alimentar roșu gel Yam,
30 ciocolată
amăruie
Mod
de preparare:
Mai întâi
pregătești umpluturile.
Pentru bomboanle portocalii, amesteci fondantul cu nuca, apa de portocal și coajă de portocală și frămânți ca la pasul anterior.
Pentru bomboanele roz, amesteci fondantul cu nuca, apa de trandafiri și zmeura și frămânți pe blatul de lucru până obții o compoziție omogenă, solidă.
Pentru bomboanele
maro, amesteci fondantul cu nuca și cacaoa și frămânți cum ai procedat mai sus.
Le lași la uscat. Când sunt proaspete, sunt moi. A doua zi, se deschid la culoare și devin mai tari. Le depozitezi într-o cutie metalică.
Poftă
Bună!
Rețeta video:




















Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!