Oua coapte cu afumatura
Oua coapte cu afumatura
Aperitiv cu oua coapte cu afumatura, decorate cu
ceapa verde.
Reteta
este destul de simpla si rapida, festiva sau pur si simplu pentru o seara in
familie (alaturi de alte aperitive, desigur).
Ingrediente:
4 oua;
Afumatura
de casa dupa gust;
Unt pentru
uns formele;
Sare
dupa gust;
Frunze
de ceapa verde
Mod de preparare:
Se ung
cu unt formele de ceramica.
Se taie
afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat
am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti).
Se asaza cu grija feliile
de afumatura in fiecare forma, se adauga cate un ou, se sareaza dupa gust si se
dau la cuptorul preincalzit cam 15 minute, daca le vreti vartoase. Data viitoare
o sa le fac cu zeama.
Cand sunt
gata, se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate.
Sper sa
va placa!
Timp: 15
min
Portii:
4
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!