Rețete Pascale

Oua coapte cu afumatura

Oua coapte cu afumatura

Aperitiv cu oua coapte cu afumatura, decorate cu ceapa verde.
Reteta este destul de simpla si rapida, festiva sau pur si simplu pentru o seara in familie (alaturi de alte aperitive, desigur).

Ingrediente:
4 oua;
Afumatura de casa dupa gust;
Unt pentru uns formele;
Sare dupa gust;
Frunze de ceapa verde

Mod de preparare:
Se ung cu unt formele de ceramica.
Se taie afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti). 
Se asaza cu grija feliile de afumatura in fiecare forma, se adauga cate un ou, se sareaza dupa gust si se dau la cuptorul preincalzit cam 15 minute, daca le vreti vartoase. Data viitoare o sa le fac cu zeama.


Cand sunt gata, se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate.
Sper sa va placa!

Timp: 15 min
Portii: 4


Pofta Buna!



Comentarii