Scufite cu branza si verdeata
Ingrediente:
1 legatura
ceapa verde;
o
cutie branza cu smantana;
sare
dupa gust;
cateva
fire de patrunjel si marar;
pentru
decor : cateva rosii cherry si un castravete.
Mod
de preparare:
Intr-un
castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte
marunt, dand frunzele deoparte.
Separat,
frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din
branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata.
Fiecare
sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel
de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou.
Pofta Buna!
Distincții:
Premiul V la Concursul de Rețete „Mărțișoare aperitiv”, Gustos.ro, aprilie
2017.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!