Rețete Pascale

Scufite cu branza si verdeata

Scufite cu branza si verdeata


Ingrediente:
1 legatura ceapa verde;
o cutie branza cu smantana;
sare dupa gust;
cateva fire de patrunjel si marar;

pentru decor : cateva rosii cherry si un castravete.

Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte.

Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata.


Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou.



Pofta Buna!

Distincții:
Premiul V la Concursul  de Rețete „Mărțișoare aperitiv”, Gustos.ro, aprilie 2017.

Comentarii