Mancare cu marar si carne de porc
Mancare cu marar si carne de
porc
O mancare traditionala cu care am crescut si preferata
parintilor mei. Este si mai buna daca o preparati cu carne afumata.
Ingrediente:
500 g
carne porc;
6 legaturi
mari cu marar;
Un
manunchi de frunze de ceapa verde;
1
ceapa uscata;
3
linguri pasta de tomate;
1
lingurita faina;
Numar de portii: 6
Timp:
50min
Mod
de preparare:
Se
rumeneste carnea taiata in bucatele in putin ulei incins, se acopera cu apa si
cand scade apa, se completeaza. Se gateste astfel cam 30 de minute, pana cand
carnea e bine facuta.
Se adauga
ceapa tocata marunt, apoi si mararul taiat marunt si frunzele de ceapa taiate
grosier. Se acopera cu apa si se se lasa sa fiarba inca 15 minute.
Se
pregateste sosul din pasta de tomate desfacuta in putina apa si se ingroasa cu
o lingurita de faina dizolvata in apa si pusa peste mancare prin strecuratoare
pentru a nu lasa cocoloase. Se mai fierbe cateva minute pana incepe sa se
ingroase (cam 5 minute).
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!