Rulada cu branza si legume
Rulada cu branza si legume
Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu
branza pufoasa de la Delaco. Am facut aceasta rulada cu foietaj tip foi,
branza, rosioare, ardei gras verde si frunze de ceapa verde. E ideala pentru sarbatorile in familie.
Ingrediente:
1 foaie de foietaj;
70 g Branza
de vaca;
2
linguri crema de branza cu smantana Delaco;
sare
dupa gust;
Cateva
frunze de ceapa verde;
cateva
rosii cherry;
1 ou;
1
ardei gras verde;
Mod
de preparare:
Intr-un
castron se amesteca bine branza data prin razatoare, crema de branza si
smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce va place) cu
frunzele de ceapa verde tocate marunt (pastrati insa cateva si pentru decor) si
un varf de lingurita de sare. Se bate oul si se adauga in crema, avand grija sa
pastram doar putin pentru uns.
Eu am
avut foi de placinta proaspete, care nu necesita decongelare, asa ca le-am
putut folosi imediat. Am folosit doar o foaie, insa puteti folosit mai multe,
daca doriti un exterior mai crocant. Astfel, se desface foaia de foietaj, se intinde crema de branza, se orneaza cu ardeiul taiat juliene, cateva rosii
taiate felii si frunze de ceapa verde tocate. Se ruleaza ca pe rulada si se
unge cu oul ramas.
Se asaza
rulada in tava pregatita cu foaie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la
foc mediu, pentru aprox 25 de minute sau pana devine aurie.
Timp:
30 min
Portii:
4
Sfat:
Puteti inlocui ardeiul verde cu cel rosu, este mai dulce si mai gustos.
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!