Cârnaţi cabanos în foietaj
Cârnaţi cabanos în foietaj
Îmi plac mult cârnaţii cabanos, iar de data aceasta i-am
pregătit într-o manieră mai simplă, dar foarte gustoasă. I-am învelit în aluat
foietaj, am presărat seminţe de susan şi i-am dat un pic la cuptor. Ai mei au
fost încântaţi. Sunt buni şi de luat la
pachet în excursii.
Ingrediente:
400 g aluat foietaj,
8 cârnaţi cabanos,
1 ou pentru uns,
Seminţe de susan pentru decor
Mod de preparare:
Se lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei.
Se taie
aluatul în dreptunghiuri, se crestează uşor cu un cuţit pentru a crea un model,
după plac, se adaugă câte un cârnat pe fiecare bucată de aluat şi se rulează.
Se ung cu oul bătut, se presară seminţe de susan şi dau la cuptor la foc
mediu, aprox 25 de minute sau până se rumenesc bine.
Porţii: 8
Timp de pregătire: 10 min (+15min necesare
aluatului să se încălzească)
Timp de coacere: aprox 25min
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!