Ceafă de porc cu ciuperci și cartofi, cu mirodenii
Ceafă de porc cu ciuperci și cartofi,
cu mirodenii
Am
pregătit ceafă de porc cu ciuperci la cuptor, cu vin și mirodenii, iar alături,
cartofi fierți, pe care i-am rumenit ulterior în tigaie cu usturoi, rozmarin.
Timp de pregătire: 20 min
Timp de gătire: 40 min
Porții: 4
Ingrediente:
500 g ceafă
de porc,
Ciuperci
champignon,
150 ml
vin alb
400 ml
apă,
Sare,
după gust,
1 cățel
de usturoi,
O
crenguță de rozmarin,
Garnitură:
8
cartofi roz mari,
Sare,
după gust,
2 căței
de usturoi,
Câteva frunzulițe
de rozmarin
Mod de preparare:
Feliezi ceafa
de porc și o așezi într-o tavă cu uleiul, vinul, apa, mirodeniile (usturoi și
rozmarin), ciupercile curățate și spălate și dai la cuptor la foc mediu (în
total cam 40 de minute sau până se pătrunde bine). Nu uita să întorci carnea
după primele 10 minute, să se rumenească frumos.
Poftă Bună!
Rețeta video
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!