Mici de casă, din carne de porc
Mici de
casă, din carne de porc
Am
pregătit pentru 1 Mai acești mici de casă, din carne de porc, cu mirodenii.
Ingrediente:
800 g
fleică de porc,
½
linguriță bicarbonat de sodiu,
1
linguriță boia dulce,
Un vârf
de cuțit coriandru,
2 fire
de usturoi verde,
2
lingurițe sare,
1
lingură muștar,
½
linguriță cimbru uscat,
300 ml
apă rece,
Mod
de preparare:
Dai
carnea la mașina de tocat, dai și usturoiul verde tot la mașină.
Dizolvi
bicarbonatul în apă rece și le adaugi peste carne. Adaugi mirodeniile și muștarul
și mai frămânți de mână cam un minut. Trebuie să obții un amestec moale, pufos,
nu dens.
Pui
mititeii într-o tigaie grill încinsă și îi rumenești bine. Nu umbla mereu la ei
și nu-i întoarce decât după ce s-au rumenit. Altfel o să constați că se rup și
se lipesc (e semn că nu s-au făcut încă și trebuie să-i mai lași).
Servești cu muștar, murături și voie bună!
Poftă Bună!
Rețeta video:
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!