Mancare de naut, la cuptor, cu mirodenii
Mâncare de năut, la cuptor, cu mirodenii
Mâncare de
năut cu rozmarin și paprika dulce afumată, la cuptor. Am folosit năut și
mirodenii de la Prăvălia Noastră, năutul este gustos, cu acea notă untoasă, paprika
dulce afumată are un gust intens, dând savoare mâncării, am adăugat și usturoi
pudră, pentru că îmi place mult în mâncare, iar rozmarinul uscat este foarte
aromat și mi-a plăcut, dând acel quelque chose acestui preparat.
Porții:
4
Timp de
pregătire: 5 min
Timp de
gătire: 1 h
Ingrediente:
2
conserve de năut Eco (2 x 400 g),
2 cepe albe,
1
morcov,
1 ardei kapia,
3
linguri bulion,
2 căni
apă,
2
linguri ulei,
1
linguriță paprika dulce afumată,
un vârf
de cuțit usturoi pudră Eco,
Rozmarin uscat Eco, după gust,
Sare, după gust
Mod de preparare:
Scurgi năutul
de lichid, îl pui într-o cratiță în care ai pus puțin ulei.
Adaugi
morcovul tăiat rondele, cepele tăiate în jumătăți, ardeiul kapia tăiat rondele.
Adaugi paprika dulce afumată, usturoiul, sare și rozmarin după gust, apoi bulionul și apa.
Dai la cuptor până se pătrunde bine și scade sosul, aprox o oră.
Poftă Bună!
Rețeta video:
Cod de reducere:
în rubrica de reduceri din coșul de cumpărături pe site-ul Prăvălia Noastră, introduceți codul 2DF1 pentru a beneficia de 5% reducere la coșul de cumpărături. Promoția se cumulează cu punctele de fidelitate.
Promoția nu se aplică pentru produsele vrac sau deja reduse.
Promoția este valabilă până în aprilie 2024.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!