Mancare de naut, la cuptor, cu mirodenii

 

Mâncare de năut, la cuptor, cu mirodenii

Mâncare de năut cu rozmarin și paprika dulce afumată, la cuptor. Am folosit năut și mirodenii de la Prăvălia Noastră, năutul este gustos, cu acea notă untoasă, paprika dulce afumată are un gust intens, dând savoare mâncării, am adăugat și usturoi pudră, pentru că îmi place mult în mâncare, iar rozmarinul uscat este foarte aromat și mi-a plăcut, dând acel quelque chose acestui preparat.

 

Porții: 4

Timp de pregătire: 5 min

Timp de gătire: 1 h

 

Ingrediente:

2 conserve de năut Eco (2 x 400 g),

2 cepe albe,

1 morcov,

1 ardei kapia,

3 linguri bulion,

2 căni apă,

2 linguri ulei,

1 linguriță paprika dulce afumată,

un vârf de cuțit usturoi pudră Eco,

Rozmarin uscat Ecodupă gust,

Sare, după gust

 

Mod de preparare:

Scurgi năutul de lichid, îl pui într-o cratiță în care ai pus puțin ulei.

Adaugi morcovul tăiat rondele, cepele tăiate în jumătăți, ardeiul kapia tăiat rondele.

Adaugi paprika dulce afumată, usturoiul, sare și rozmarin după gust, apoi bulionul și apa.

Dai la cuptor până se pătrunde bine și scade sosul, aprox o oră.


Poftă Bună!

Rețeta video:



Cod de reducere:

în rubrica de reduceri din coșul de cumpărături pe site-ul Prăvălia Noastră, introduceți codul 2DF1 pentru a beneficia de 5% reducere la coșul de cumpărături. Promoția se cumulează cu punctele de fidelitate.

Promoția nu se aplică pentru produsele vrac sau deja reduse.

Promoția este valabilă până în aprilie 2024.

Comentarii