Pasta ai funghi e tartufo e pancetta
Pasta ai funghi e tartufo e pancetta
Dacă nu
ai încercat până acum Pasta ai funghi e tartufo, acum ar trebui să încerci
pentru că e delicioasă. Acestea sunt paste cu trufe și ciuperci. Italienii le
pregătesc cu paste fetuccine sau tagliatelle, eu le-am pregătit cu spaghete (pe
acestea le-am avut la îndemână), în plus am adăugat și niște șuncă (pancetta).
Specific acestui preparat este sosul de trufe și ciuperci, un sos cu gust
aparte, pe care îl poți folosi la multe preparate (eu deja am pregătit și altele).
Timp de pregătire: 3 min
Timp de gătire: 15 min
Porții: 4
Ingrediente:
100 g paste
(spaghete),
500 ml
apă,
1
linguriță sare,
2
lingurițe sos cu trufe și ciuperci,
3 felii
de pancetta,
parmezan,
după gust,
un vârf
de cuțit pătrunjel uscat
Mod de preparare:
Pui
pastele într-o oală cu apă clocotindă, adaugi sarea și le fierbi al dente.
Rumenești
feliile de pancetta la sandwich maker.
Scoți
pastele pe un platou, adaugi sosul de trufe cu ciuperci și amesteci.
Tai
pancetta cubulețe și o presari peste paste.
Poftă Bună!
Rețeta video:
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!