Pide cu salam
Pide cu salam
Am pregătit aceste pide cu aluat cu cidru, salam crud-uscat, șuncă crud-uscată, mini-salam franțuzesc, porumb dulce, cașcaval afumat, a fost tare bună.
Timp de coacere: 25 min
Porții: 4
Ingrediente:
Pentru aluat:
10 g
drojdie proaspătă,
230 ml cidru,
340 g
făină,
2
linguri ulei de măsline infuzat cu busuioc,
1
linguriță sare afumată,
Pentru topping:
Ketchup dulce, după gust,
80 g șuncă crud-uscată,
80 g salam crud-uscat,
2 sticks-uri mini-salam franțuzesc,
100 g cașcaval afumat,
100 g mozarella bilă,
50 g parmezan ras,
Porumb dulce, după gust,
În plus:
Ketchup dulce (pentru uns)
Mod de preparare:
Aluatul:
Pui
într-un castron cidrul și drojdia, făina și sarea afumată și uleiul de măsline
infuzat cu busuioc.
Topping:
Ungi
pidele cu ketchup dulce. Decorezi fiecare pidă cu salamul, șunca și
mini-salamul crud-uscate, porumb dulce, cașcaval afumat, parmezan ras și
bulgărele de mozzarella rupt cu mâna.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180˚C) aprox 25 de minute.
Poftă Bună!
Rețeta video:
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!