Fursecuri cu apa de trandafir si ciocolată

 

Fursecuri cu apă de trandafir și ciocolată

 

Aceste fursecuri sunt super gustoase și ușor de pregătit.

 

Timp de pregătire: 30 min

Timp de coacere: 12 min / tavă x 2 tăvi

Porții: 12

 

Ingrediente:

100 g unt,

45 g îndulcitor pudră,

Un praf de sare,

1 ou,

45 g lapte praf,

1 linguriță apă de trandafir,

un vârf de cuțit praf de copt,

Un vârf de cuțit bicarbonat de sodiu,

130 g făină,

Pepite de ciocolată

 

Mod de preparare:

Bați cu mixerul, untul cu îndulcitorul pudră, sarea și oul. Adaugi laptele praf, apa de trandafir, praful de copt, bicarbonatul, iar la final făina, omogenizând cu o spatulă. 


Vei obține un aluat mai dens, însă care poate fi încărcat într-un poș, aluat care-și păstrează forma la copt.


Așadar, umpli un poș cu aluat și formezi fursecuțe într-o tavă cu hârtie de copt.



Decorezi fursecurile cu pepite de ciocolată.

Dai fiecare tavă la cuptor cam 10-12 minute, până ce fursecurile devin  ușor aurii pe margini.










Poftă Bună!

Comentarii